Kan ik ook langskomen als ik niet exact weet waar mijn pijn vandaan komt?

VRAAG:

KAN IK OOK LANGSKOMEN ALS IK NIET EXACT WEET WAAR MIJN PIJN VANDAAN KOMT?

ANTWOORD:

Een chiropractor is als eerstelijns zorgverlener opgeleid om goed een diagnose te stellen. Door middel van een uitgebreid vraaggesprek en lichamelijk onderzoek zal de chiropractor kunnen vaststellen wat er aan de hand is en of de chiropractor deze klacht kan behandelen. Als uw klacht niet behandelbaar is met chiropractie zal uw chiropractor u advies geven over andere behandelmethoden of, indien nodig, u doorsturen naar uw huisarts voor verder diagnostisch onderzoek.

 

 

Dit antwoord is slechts een algemene indicatie. Het is altijd goed om bij klachten contact op te nemen met een chiropractor voor de juiste diagnose en behandeling.